" />
THE BEST OF NATURE
0
Winkelwagen
€ 0,00

 Privacyverklaring InForet

inforet gevestigd aan Karl Braunstraat 33, 1341DD Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
InForet
Karlbraunstraat 33
1341DD Almere
Tel.036 5242998
E-mail Info@inglamour.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken:

inForet verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze website je hebt deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor -en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
e-mail
bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens:

Website van inforet heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van uw kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@inforet.nl dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag verzamelen en verwerken wij uw persoonsgegevens:

Afhandelen van betalingen
Verzenden van de door u bestelde artikelen het verzenden van onze nieuwsbrieven waar u     op ingeschreven hebt.
Om u te kunnen informeren over uw bestelling telefonisch en/of per e-mail
Om uw bestelling te leveren.
Inforet verwerkt ook persoonsgegevens indien die wettelijk verplicht zijn zoals gegevens die wij nodig hebben voor belastingaangiften.


Hoe lang wij uw persoonsgegevens bewaren

inForet bewaart uw persoonsgevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld. Wij hanteren het wettelijk verplichte bewaartermijn voor administratie en belasting verplichtingen. Het wettelijk bewaartermijn is 7 jaar.
Na 15 maanden halen wij uw gegevens uit onze digitale bestanden en bewaren alleen de papieren bestanden voor de wettelijke doeleinde. De bestanden worden in afgesloten ruimten bewaard. Na 7 jaar worden ze vernietigd.

Delen van uw persoonsgevens met derden:

inForet deelt uw persoonsgegevens met derden indien noodzakelijk voor het uitvoeren van uw bestelling. Het bezorgen van de door uw bestelde artikelen door de pakketdiensten , deze hebben uiteraard geen toestemming om de gegevens voor andere doeleinde te gebruiken dan waarvoor ze zijn bedoelt.
inForet verklaard dat wij nooit persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen waarmee wij geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten als dit niet noodzakelijk is voor de uitvoering van de doeleinden waarvoor deze zijn bedoelt.
Wij verstrekken nooit gegevens aan derden  anders dan hierboven genoemd. Tenzij we hier toe verplicht worden gesteld door de wet of een rechtelijk uitspraak.

Cookies:

inForet gebruikt op verschillende plaatsen van onze website cookies.
Cookies zijn kleine identificatiecodes, die een server opslaat op de eindapparatuur waarmee u gebruik maakt van onze website of diensten, Ze bevatten informatie die kan worden gebruikt van ons aanbod mogelijk. Wij maken gebruik van permanente en zogenaamde session cookies. Session cookies worden bij het sluiten van uw browser verwijderd. Permanente cookies blijven op uw computer tot ze worden verwijder, uiterlijk echter 60 dagen.
Cookies dienen ter verbetering van onze website en het gebruik van bepaalde features. Zo kan bv. de bestelprocedure van onze website uitsluitend met behulp van cookies mogelijk worden gemaakt, bovendien worden cookies oa. gebruikt om statistische gegevens over onze website te verzamelen, bv over het aantal gebruikers, uw surfgedrag over onze website dit alles ter verbetering van onze website en het aanbod van onze artikelen. Onze website maakt daarbij  gebruik van een derde partij, Google Analytics.
Op geen enkel moment echter identificeren de op uw computer geplaatste cookies de gebruiker zelf. Ze identificeren uitsluitend het gebruikte apparaat. Toewijzing van de door cookies opgeslagen informatie aan eventueel door u bij ons opgeslagen personen gerelateerde gegevens vind niet plaats.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internet browser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor toelichting  veilig internetten kijk op https://veiliginternetten.nl

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgevens in zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking er van.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoongegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op verwerking van jouw persoonsgegvens sturen naar info@inforet.nl
Om zeker te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen u een kopie van uw identiteit bewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in het kopie van uw paspoort, MRZ( machine readable zone) , de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy, We reageren zo snel mogelijk, maximaal binnen 2 weken op uw verzoek.  

Indien u van mening bent dat inForet niet juist met uw gegevens omgaat of bewaard kunt u een klacht indienen bij https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Hoe wij persoongevens beveiligen.

inForet  neemt de bescherming van uw gegevens zeer serieus en heeft dan ook passende maatregeling om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofd wijzigingen tegen te gaan met uitgebreide technische maatregelingen van de website en haar gegevens te beschermen. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@inforet.nl
 

InForet

Ons doel voor duurzaamheid en puur biologisch katoen, eerlijke betaling aan de boeren, geen kinderarbeid in de fabrieken.
Wij verkopen dan ook alleen katoen met het Gots keurmerk, daarnaast verkopen wij ook artikelen gemaakt van Hennep gemixt met biologisch katoen.
Kortom ecologische eerlijkheid als topprioriteit.

 

Jeannette Vite Tencel Hoeslaken/Matrasbeschermer

Onze Tencel Jeannette Vite  hoelaken/matrasbeschermers zijn een revolutionaire ontdekking, 
De laken zijn gemaakt van natuurlijke hout vezels.
100% waterdicht, geen moltens of andere hoeslakens meer nodig. 
Onze lakens nemen 150% meer vocht op dan gewoon katoen, zijn antibacterieel en anti-allergeen
InForet leverd lakens aan Hotels onze lakens voldoen aan Green Key keurmerk. 
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Oeps ook wij maken gebruik van cookies, wij slaan geen persoonlijke gegevens op
5% Oktober korting op al onze dames en heren pyjama's.
profiteer nu van deze korting.